Wandelcoaching: verrassend, spiegelend, inspirerend, natuurlijk

    • Hoe verminder ik klachten als gevolg van spanning of stress?
    • Hoe krijg ik balans in mijn hectische leven?
    • Hoe komt het dat ik steeds vastloop in dezelfde dingen?
    • Hoe kan ik beter voor mezelf opkomen?

Merk jij dat je regelmatig het antwoord zoekt op een van bovenstaande vragen? Of heb je een andere vraag waar je mee worstelt? Loop dan eens mee met een coachwandeling.

Samen gaan we op pad om een antwoord op jouw vraag te vinden. De wandeling begint met het helder krijgen van je vraag en doel. Tijdens de wandeling krijg je opdrachten om met behulp van natuurlijke symbolen uit te drukken wat je voelt. De natuur fungeert als een spiegel voor de antwoorden die je zoekt.

Wandelen in de natuur is een verfrissende manier om zaken op een rijtje te zetten. Je zult merken dat je wandelend ontspant waardoor je ruimte in je hoofd en hart krijgt voor nieuwe inzichten en energie krijgt voor nieuwe stappen.

Wandelcoaching kan individueel of in groepsverband gegeven worden en vindt plaats in de omgeving van Hoeven (Noord-Brabant) of op een door jou uitgekozen locatie en/of aan een door jou samengestelde groep. Voor deelname kun je je aanmelden via het contactformulier onder Agenda & Contact. Een eerste kennismakingswandeling is gratis en geheel vrijblijvend.

Neem nu die stap op weg naar verandering