Coaching

Neem nu die stap op weg naar verandering

Aanbieding: Maak voor 1 juni 2021 een afspraak voor een Time Out wandeling en ontvang gratis het boek Klein Geluk voor de Mantelzorger t.w.v. €18,50

 

Zorg voor jezelf!

Natuurlijk zorg je met alle liefde en plezier voor je naaste, je geeft immers om diegene! Toch kan al dat zorgen z’n tol gaan eisen, zeker als je zelf ook nog een baan hebt en je eigen gezin draaiende moet houden. Aan vrije tijd voor jezelf kom je nauwelijks meer toe en je merkt dan dat je vaak moe, gespannen of snel geïrriteerd bent. Ook kun je je veel zorgen maken over de gezondheid van je dierbare.

    • Hoe krijg ik een betere balans tussen mijn werk, mijn mantelzorgtaken en mijn privéleven?
    • Hoe zeg ik ‘nee’ zonder mij schuldig te voelen (mijn dierbare heeft mij immers zo hard nodig)?
    • Hoe kan ik weer genieten van het leven (in plaats van te overleven)?
    • Hoe leer ik mijn eigen grenzen aan te geven?
    • Hoe ga ik om met verdriet, rouw en/of verlies?

Ben jij mantelzorger en merk je dat je regelmatig het antwoord zoekt op een van bovenstaande vragen of heb je een (groot of klein) dilemma waar je mee worstelt?

Loop dan eens mee met een coachwandeling. Wandelen in de natuur is een verfrissende manier om zaken op een rijtje te zetten. Met nieuwe inzichten en energie kun jij je weer met plezier en voldoening inzetten voor je dierbare. Ik werk met de TriA® methode ‘Aandacht, Acceptatie en Actie’, een unieke en eenvoudige manier die zelfregie en (veer)kracht stimuleert.

Een wandeling in een natuurlijke omgeving is op zich al ontspannend en even een ‘time out’ voor jezelf. Maar wandelcoaching is méér dan alleen lopen en praten. Tijdens de wandeling krijg je de mogelijkheid om met de natuur om je heen uit te drukken wat je denkt en voelt. De natuur fungeert als een spiegel voor de antwoorden die je zoekt waardoor jij ruimte krijgt in je hoofd en hart voor nieuwe inzichten.

Neem via het aanmeldformulier contact op voor meer informatie of voor het maken van een eerste afspraak. In het eerste intakegesprek, dat gratis en vrijblijvend is, maken we nader kennis en geef je aan wat jouw coachvraag is, welke het uitgangspunt van het coachtraject is.

Als bonus kan ik je, indien gewenst, vanuit mijn uitgebreide netwerk ook helpen met praktische informatie en/of doorverwijzingen naar de juiste instanties die opkomen voor de belangen van mantelzorgers!

We wandelen uiteraard samen op gepaste afstand van 1,5 meter!

Ik realiseerde mij dat ik door de jarenlange mantelzorg voor mijn vader mijn eigen leven compleet 'vergeten' was. Dankzij een wandelcoachoefening in het bos met Pauline, werd ik mij ervan bewust waarom ik mijzelf zo wegcijferde en heb ik een manier gevonden om hier in het vervolg goed mee om te gaan.

Andrea (51)21 augustus 2020