Tarieven en vergoedingen

Wandelingen

Mindful Walk

15,-

Per wandeling

Mindful Walk clinic

55,-

Voor 4 sessies

Coaching

Particulieren

425,-

Time Out pakket, bestaande uit:

 • Tijdens een gratis en vrijblijvende KLIK wandeling van 30 minuten: K ijk jij van de omgeving waarin we wandelen jou leuk vinden; L uister ik naar je en overweeg jij of ik iets voor je kan doen; I s het iets voor jou? K ies dan voor een coachtraject met mij bij Cambio Coaching.
 • 4 wandelcoachsessies van 1 à 1,5 uur
 • 1 mindfulnesswandeling of stiltewandeling
 • 1 vervolggesprek

Zakelijke klanten

575,-*

Reset pakket, bestaande uit:

 • Tijdens een gratis KLIK wandeling van 30 minuten: Kijk jij of de omgeving waarin we wandelen jou bevalt; Luister ik naar je en overweeg jij of ik iets voor je kan betekenen; Is het iets voor jou? Kies dan voor een coachtraject met mij bij Cambio Coaching.
 • 4 wandelcoachsessies van 1,5 uur
 • 1 mindfulnesswandeling of stiltewandeling
 • 1 vervolggesprek

*Cambio Coaching is vrijgesteld van BTW i.v.m. deelname aan de Kleine Ondernemersregeling (KOR)

Wordt wandelcoaching vergoed?

Zorg via (wandel)coaching valt helaas (nog) niet onder de primaire ziektekosten. Toch zijn er een aantal mogelijkheden om toegang te krijgen tot een coachbudget. Onderstaande opties zijn ter indicatie, er kunnen geen rechten aan ontleend worden.

 1. Check bij jouw zorgverzekeraar wat de mogelijkheden zijn. Zo wordt soms wel een deel vergoed als het in plaats van coaching ‘counseling’, ‘psychosociale hulpverlening’ of ‘alternatieve behandeling’ wordt genoemd.
 2. Soms kun je (een deel) van het traject vergoed krijgen via je werkgever, onder de noemer ‘opleiding’ of via de Arbodienst, in het kader van burn-out preventie.
 3. Mogelijk kun je via de Belastingdienst de kosten als ‘scholingskosten’ af trekken.
 4. Vergoeding via PGB, als je tenminste een Persoonsgebonden Budget hebt;
 5. Vergoeding via het UWV, als je een uitkering ontvangt en de wandelcoach consulteert voor je herstel en re-integratie.

 

Ik ben van mening dat ondersteuning via coaching voor iedereen toegankelijk zou moeten zijn, hoe groot of klein iemands budget ook is. Zit jij in een bijzondere situatie? Neem gerust contact met mij op en vraag naar de mogelijkheden. U kunt een aanbod op maat aanbieden.