Tarieven en vergoedingen

Wandelingen

Mindful Walk

17,50

Per wandeling

Mindful Walk clinic

60,-

Voor 4 sessies

Coaching

Particulieren

545,-

per traject

Time Out pakket:

  • Tijdens een gratis en vrijblijvende KLIK wandeling van 30 minuten: Kijk jij of de omgeving waarin we wandelen jou bevalt; Luisteren we naar elkaar en overweeg jij of ik iets voor je kan betekenen; Is het iets voor jou? Kies dan voor een coachtraject met mij bij Cambio Coaching.
  • 5 wandelcoachsessies van 1 à 1,5 uur
  • 1 vervolggesprek

Zakelijke klanten

625,-*

Per traject

Reset pakket:

  • Tijdens een gratis KLIK wandeling van 30 minuten: Kijk jij of de omgeving waarin we wandelen jou bevalt; Luisteren we naar elkaar en overweeg jij of ik iets voor je kan betekenen; Is het iets voor jou? Kies dan voor een coachtraject met mij bij Cambio Coaching.
  • 5 wandelcoachsessies van 1,5 uur
  • 1 vervolggesprek

*Cambio Coaching is vrijgesteld van BTW i.v.m. deelname aan de Kleine Ondernemersregeling (KOR)

Wordt wandelcoaching vergoed?

Er is een aantal mogelijkheden om toegang te krijgen tot een coachbudget. Onderstaande opties zijn ter indicatie, er kunnen geen rechten aan ontleend worden.

  1. Check bij jouw zorgverzekeraar wat de mogelijkheden zijn. Zo wordt soms wel een deel vergoed als het in plaats van coaching ‘counseling’, ‘psychosociale hulpverlening’ of ‘alternatieve behandeling’ wordt genoemd.
  2. Soms kun je (een deel) van het traject vergoed krijgen via je werkgever, onder de noemer ‘opleiding’ of via de Arbodienst, in het kader van burn-out preventie.
  3. Vergoeding via PGB, als je tenminste een Persoonsgebonden Budget hebt.
  4. Vergoeding via het UWV, als je een uitkering ontvangt en de wandelcoach consulteert voor je herstel en re-integratie.

 

Ik ben van mening dat ondersteuning via coaching voor iedereen toegankelijk moet zijn, hoe groot of klein iemands budget ook is. Zit jij in een bijzondere situatie? Neem gerust contact met mij op en vraag naar de mogelijkheden van o.a. deelbetalingen.