Beleef de kracht van de seizoenen

De Vier Seizoenen wandelingen zijn bedoeld als rustpunt en om even een tandje terug te schakelen in onze snel veranderende maatschappij. Deelname aan een seizoenswandeling levert je het volgende op:

  • Tijd voor jezelf.
  • Nieuwe energie.
  • Inzicht & inspiratie.
  • Leuke ontmoetingen.

 

Een natuurlijk moment voor jezelf!

Buiten zijn heeft een positieve invloed op je welzijn. De natuur geeft rust én je doet tegelijkertijd nieuwe energie op. Elk seizoen en weertype is anders en geeft een andere beleving.

De seizoenen weerspiegelen in alles wat leeft en geven vorm aan de cyclus van het leven, waar ieder van ons onlosmakelijk mee verbonden is. Lente, zomer, herfst, winter; elk jaargetijde heeft een eigen karakter, kleur en ritme. Zowel de eigenheid als het verschil van elk seizoen zijn heel concreet waar te nemen in de natuur. 

Zoals je de natuur kunt zien veranderen, zo kun je ook beweging in jezelf waarnemen om zo terug te kunnen keren naar jouw ware natuur. Door je met de natuur te verbinden, beweegt dat wat van binnen aanwezig is naar buiten en komt dat wat van nature in jou leeft tot uiting.

Tijdens deze inspirerende wandelingen kun je elk seizoen opnieuw bewust stilstaan bij jouw levensritme en wat je beweegt.

Mensen die eerder deelnamen, gaven aan dat zij zich na de wandeling ontspannen, energieker en meer in contact met zichzelf en de natuur voelden.

 

We wandelen tussen 09.30 en 11.30 uur in natuurgebied Pagnevaart (tussen Oudenbosch, Hoeven en Bosschenhoofd).